ROLLUP-SYSTEM  -  
MONTERVÄGGAR  -  
DISKAR & PODIER  -  
BACKDROPS  -  
BACKDROP-SYSTEM  -  
POP-SYSTEM  -  
PORTABLA MONTRAR  -  
BROSCHYRSTÄLL  -  
MONTERSYSTEM  -  
BÄRBARA EVENTDISPLAYER  -  
DISPLAYSYSTEM  -  
BANNERSTANDS  -  
BANDEROLLER  -  
BILDSTATIV  -  
BÄRBARA MONTRAR  -  
BUTIKSDISPLAYER  -  
BORDDUKAR  -  
FLAGS  -  
TYGBILDER  -  
PRINTBILDER  -  
BILDMATTOR  -  
BILDSTATIV & BILDVÄGGAR FÖR OFFENTLIG INREDNING  -  
VEPOR  -  
ROLLUP-BILDER  -  
FONDBILDER  -  
EXPOSYSTEM  -  
BILDPRINT  -  


DISKAR & PODIER  

Bärbara diskar med laminerad bild. Öppen eller stängd disk som podium. Bordsskiva i ek,björk, aluminium, svart, vit m.m.


NEW EXPO WORLD  |  Bärbara displaysystem och bildproduktion

NEW EXPO WORLD
Kryptongatan 20
SE-431 53 MÖLNDAL
Tel: +46 31 706 99 95
Hemsida: www.newexpoworld.se

DISK - PODIUM - TRANSPORTBOX - ALLT I ETT

Expand PodiumCase är transportboxen som enkelt förvandlas till en rymlig disk med hyllor. För att skapa en disk öppnar du bara boxen och lägger på den tillhörande trätoppen. Våra diskar och podier erbjuder en stor bordsyta att samlas kring vid ditt event. Inuti finns löstagbara hyllor där du kan förvara exempelvis broschyrer, demopro¬dukter och dryck m.m. Utmärkt för att transportera popup-systemet Expand MediaWall i. Använd diskens front till extra exponering av t ex logotype. Utrustad med hjul för enkel, smidig transport. Öppnas som en resväska. Expand PodiumCase XL är en superrymliga diskar med 2 st transportboxar. Denna rymliga disk är perfekt för produktdemonstrationer, events, mässor och som portabel bar. Öppna de två boxarna och lägg på bordsskivan, sätt på bild på fronten och hyllor på insidan. Din disk är klar. Du får stort utrymme att välkomna dina kunder utan att det blir för trångt. Och massa förvaringsutrymme på insidan till dina broschyrer, pro¬dukter m.m. 8 st hyllplan. När du är klar packar du allt i de två transportboxarna. Expand PodiumBox är en mindre disk och transportbox i ett. Använd den som podium och exponera din bild på framsidan. En mycket användarvänlig disk. Diskskivor finns i olika varianter; aluminium-look, björk, mahogny, vit m.m. Tillgänglig i tre olika storlekar. Expand PodiumCase - Outdoor. Disken för utomhusbruk. denna disk kan användas på dina events utomhus. Den har en skraptålig och vattenavvisande bordsskiva i plast. Bildsvepet till disken printas på material som tål utomhusbruk. Hyllor på insidan. Expand PodiumCase - Outdoor är också en transportbox på hjul. Får plats i bilen. En superdisk som andas kvalitet. En storsäljare.

New Expo World är specialisten på Bärbara Eventdisplayer, Portabla Montrar och Textilbilder för mässor, butik och inredning.

Välkommen!


© 2015. New Expo World. All rights reserved.